Om Center for Holdspil og Sundhed

Center for Holdspil og Sundhed skaber sundhed, fællesskab og trivsel gennem udvikling og implementering af holdspil og andre holdbaserede aktiviteter.

I Center for Holdspil og Sundhed er vi optagede af danskernes sundhed og trivsel. Det er det, der driver os som forskere og rådgivere. Vi har med markante resultater slået fast, at holdspilsaktiviteter har betydelige positive effekter for alle aldersgrupper i forhold til mental, fysisk og social sundhed.

Holdspil er fællesskab, social samhørighed og leg. Og i centret arbejder vi for at tilpasse forskellige holdspil til den enkelte deltager og målgruppe, så motion bliver en varig del af danskernes hverdag. Alle skal kunne være med og have lyst - også næste gang og næste gang igen. På den måde skaber vi varige fællesskaber, livsglæde og sundhed for danskerne.

Mission: Vores forskning og rådgivning skal fremme sundhed i Danmark ved at få borgere til at tage del i engagerende og varige holdspil.

Center for Holdspil og Sundhed

Gennem kurser, etablering af tilpassede holdspilsaktiviteter, forskning og meget andet bidrager vi til, at kommuner, organisationer og foreninger skaber de optimale rammer for, at deres borgere, medarbejdere og medlemmer får det bedre ved hjælp af holdspil.

Center for Holdspil og Sundhed er unikt, fordi det udvikler og implementerer forskningsbaserede holdspil og andre holdbaserede aktiviteter sammen med partnere. Resultaterne er banebrydende og har sat varige spor i folkesundheden. 

Bliv klogere på, hvad centret arbejder med her:

Udviklingsområder

Center for Holdspil og Sundhed har en række forskere tilknyttet centrets fem udviklingsområder, og dertil kommer en gruppe medarbejdere inden for rådgivning, implementering, kommunikation og projektunderstøttelse.

Fælles for udviklingsområderne er, at de har fokus på at skabe sundhed, fællesskab og trivsel gennem holdspil og andre holdbaserede aktiviteter.

Læs mere om udviklingsområderne her: