Holdspil og fællesskab skal løse sundhedsudfordringer i samfundet

Center for Holdspil og Sundhed inviterer til seminar og debat under temaet "Holdspil og fællesskab skal løse sundhedsudfordringer i samfundet".

Deltag i seminaret, og hør mere om centrets nye fokusområder. Vær med til at drøfte og - i fællesskab - udvikle centrets nye aktiviteter.

Holdspil Holder

Center for Holdspil og Sundhed styrker sin indsats via ny bevilling

Center for Holdspil og Sundhed har siden 2012 udviklet en solid viden om holdspils potentiale for at fremme sundhed og trivsel. Forskningen er gennem årene blevet omsat til motionskoncepter via holdspilskommuner, uddannelsesmateriale, workshops, kurser m.m. i nært samarbejde med centrets mange samarbejdspartnere. En ny bevilling fra Nordea-fonden muliggør, at centret kan styrke indsatsen.

Nye holdspilsbaserede koncepter

Centret vil specifikt fokusere på at udvikle og implementere nye holdspils-baserede koncepter, der kan løse brede samfunds- og sundhedsmæssige udfordringer. Koncepterne vil gennem holdspil og aktive fællesskaber fastholde unge i idræt, skabe bedre mental sundhed, bekæmpe livsstilssygdomme og sikre ældre et aktivt seniorliv.

Seminar d. 28. januar 2020

Til seminaret kan deltagerne høre mere om centrets nye fokusområder og aktiviteter, og gennem to workshops bidrage med deres viden og erfaring, og påvirke, hvordan vi sammen kan løse sundhedsudfordringer i samfundet. Der vil blive rig lejlighed til at hilse på centrets medarbejdere, herunder forskere inden for centrets udviklingsområder. I pauserne er det også muligt at mødes med medarbejdere fra Nordea-fonden, der står klar til at drøfte muligheder for konkret projektstøtte.

Invitation

Download invitationen til seminaret her.

Program og workshops

Download programmet til seminaret her.

Læs om seminarets fem workshops herunder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmelding

Online tilmelding til seminaret er nødvendig og foregår her. Fristen er d. 16. januar 2020. Det er gratis at deltage, men tilmelding er bindende, da der serveres mad og drikke (no-show fee: 700 kr.). Afmelding kan foretages frem til tilmeldingsfristen.

Har du spørgsmål?

Kontakt Mie Bendtsen, mbendtsen@nexs.ku.dk