Marts 2019

NYHEDSBREV - MARTS 2019

Vi skal bygge mennesker op – ikke bryde dem ned

HOLDSPIL FOR LEDIGE Et fokus på holdspil i jobsøgningsprocessen i Vallensbæk Kommune har givet deltagerne en oplevelse af øget selvtillid og motivation. Efter eget udsagn har deltagene oplevet mere overskud og så trives de i det sociale fællesskab, holdspilsforløbet har givet dem. Vallensbæk Kommune fortsætter med et nyt hold fra marts 2019. 

Læs mere
PODCAST: Her deler vi en hel masse glæde - det at søge job kan være en hård proces. Lyt til vores podcast om projektet 'Sund vej til fast job' i Vallensbæk Kommune. 

Et skridt ind i fællesskabet kan være et skridt nærmere uddannelse og job

HOLDSPIL FOR LEDIGE Center for Holdspil og Sundhed har udviklet materiale og oplært instruktører for holdspilsdelen af projekt NEXT STEP - Næste skridt på vej mod uddannelse og job. NEXT STEP er et forskningsprojekt fra Statens Institut for Folkesundhed, SDU. Pilotprojektet kombinerer en beskæftigelses- og en sundhedsfremmende indsats og afprøver fysisk aktivitet og andre elementer som et led på vejen mod uddannelse og job blandt aktivitetsparate og uddannelsesparate uddannelses- og kontant-hjælpsmodtagere under 30 år.

Læs mere

Nye anbefalinger skal sikre ældre et sundt og godt liv

KONSENSUS19 Torsdag den 28. februar offentliggjorde Københavns Universitet 20 anbefalinger til, hvordan myndigheder, kommuner og idrætsorganisationer kan gøre en positiv forskel for ældres sundhed og trivsel gennem fysisk aktivitet. Anbefalingerne er baseret på 30 videnskabelige konklusioner, der i denne uge blev publiceret i det anerkendte tidsskrift British Journal of Sports Medicine. Konklusionerne er udviklet af 26 af verdens førende forskere inden for fysisk aktivitet, aldring og sundhed på tværs af faglige discipliner som fysiologi, psykologi og sociologi. 

Læs mere

Fra forskning til praksis kræver at vi løfter i fællesskab

KONSENSUS19 Måske er vi lidt frelste i denne her verden, fordi vi har en tendens til at mene, at fysisk aktivitet er det eneste rigtige, men det er det jo faktisk. Det nytter altså noget, når vi løfter i fælleskab på dette område. Professor og centerleder på Center for Holdspil og Sundhed Jens Bangsbo bød velkommen på seminaret. Fysisk aktivitet og aldring – fra forskning til praksis, som fandt sted på Dalum Landbrugsskole d. 28. februar.

Læs mere
Anbefalinger om fysisk aktivitet for ældre

Fik du læst: 

 
Copyright © 2018, Center for Holdspil og Sundhed, All rights reserved.

Send os en e-mail: 
holdspil@nexs.ku.dk

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev så klik her: 
Afmeld 

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*